Lamborgini Reventon

Lamborgini Reventon

miércoles, 16 de febrero de 2011

Control de Noves Tecnologies

1.Quins dos tipus de seguretat hem de tenir en compte per navegar a internet?
R/La seguretat pasiva i la activa.

2.Per crear una contrasenya segura, una bona técnica consisteix en:
R/No ficar els nostres noms a les contrasenyes o contrasenyes amb coses molt personals, has de ficar una contrasenya que sigui de coses teves pero lu que creguis que ningu su pot esperar.

3.Quins tipus de programes es consideren programes maliciosos?
R/El virus informàtic, els troians, els cucs, el phishing i el spyware.

4.Un antivirus és:
R/Un programa que elimina o impedeix que entrin els virus a l'ordinador o que s'activini i aixi evitan que perjudiqui el teu ordinador.

5.Quins son els riscos que pot comportar un ús inadecuat de les webcam?
R/-Si l'altre no te web cam ell te veu a tu pero tu no el veus a ell.
    -El que esta a l'altre canto de l'ordinador et pot agafar informació amb culsevol cosa.
    -Les web cam es poden enganyar i ficar una imatge de un noi molt wapo i amb bona intenció i el de veritat tot al revès.
    -No ensenyis mai cap part intima teva perque ell en el cas de que hu fesis et podria fer xantatgue, com demenarte coses a canvi de que ell no ensenyi lu que li ahs ensenyat a als teus apres o algu altre.
    -Recorda de tenir la web cam sempre desconectada perque te podrien activar des de l'altre ordinador i espiar-te.

6.Si et trobes davant d'un cas d'assetjament a la xarxa, o en tens coneixement d'algú a qui li pugui estar passant, on et pots adreçar?
R/Primer els hu tens de dir als teus pares perque amb l'ajuda de ells en pots fer notificació a la policia o als pares de el amic/a que creus que li pogui estar passant epr aixi ajudar-lo i evitar que passi algu dolent.

7.Fes un escrit explicant el que hagis après sobre seguretat a la xarxa i navegació segura.
R/He après moltes coses perque la mitat ja les sabia pero no amb la mateixa profunditat i amb aquest curs he pogut millorar l'atenció sobre els problemes que hi poden haver en internet com vigilar amb la web cam, tenir comte de on clico i quines pagines no puc clicar per entrar perque poden ser virus, els tipus de virus i lo que poden afectar l'ordinador, també he après sobre el hardware com serien tots els elements que formen un ordinador, el preu que poden tenir i també sobre el software que seria tot el programari que te l'ordinador i el tipus de programari com el Windows, el Mac o Linux, ara també ja se com montar un powerpoint ben ordenat, saber clasificar la informació que pot sortir i saber nevagar per internet mes facilment i buscar informació rapidament i sobretot saber-la classificar.

miércoles, 9 de febrero de 2011

Seguretat a Internet

Web Cam

  Aquí us expliquem els perills de la web cam, aquest perills et poden perjudicar més del que et penses:
-Des d'un altre ordinador et poden engegar la teva propia web cam.Per evitaru sempre desconecta la teva web cam.

-No has de mostrar cap part del cos intima o no, perque amb el que estas parlant te pot grabar amb un programa i despres poguer-te fer xantage com dient-te que els hi dira als teus pares  si no fas el que ell te diu.

-Has de vigilar amb qui parles perque depen de qui sigui des de la web cam agafa molta informació de tu i tu no te n'enteres molt cops.

-La web cam no sempre et diu la veritat perque l'home que esta derrera de l'altre ordinador pot canviar l'imatge i fer-se més jove i atrectiu i  ensenyar-te parts del cos a canvi de que tu tambe li ensenyis i despres poguerte fer xantatge.

- La teva web cam no et permet veure l'altre persona pero ella si que et veu a tu i aixo pot ser dolent en alguns casos.

 Penjar fotos

  Si penges fotos et poden veure o agafar-te informació i moltes persones només miraran la foto però d'altres la poden fer servir en contra teva i així perjudicar-te de alguan manera.





Virus Informàtics

 Troians i cucs: són programes maliciosos que permeten les entrades a usuaris externs  i així poguer-te controlar l'ordinador.


Spyware:programa que espia les teves dades i les accions que fas a internet.

Virus:és un programa malicios que es pot activar ell sol i autoreproduir-se i així poguer cargar-se.


Grooming:és la manera com per exemple els pederastes agafen confiança als menos i poden abusar d'ells.